HOH_Logo_Staand_FC_witte_tekst_RUIMTE

Een abonnement op jouw ontwikkeling als coach

Een leven vol vrijheid en voldoening ervaren als coach, 
terwijl je anderen helpt om ook hun leukste leven te leven. 

Klinkt goed, toch?

Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Een groot deel van de coaches lukt het niet om er een fulltime baan van te maken of er überhaupt een inkomen uit te halen. Laat staan succesvol te worden!

Dit komt omdat 95% van de coaches het wiel zelf wilt uitvinden. Ze zetten een website op, plaatsen zo af en toe wat op sociale media, schrijven een blog en wachten vervolgens op de klanten… Fout. Het hebben van een website is vandaag de dag écht niet meer voldoende. Ook met af en toe een video maken of een Facebook bericht plaatsen krijg je geen stroom aan cliënten.

Toch lukt het 5% van de coaches wél om buitengewoon succesvol te zijn. Om een hoog inkomen te genereren met vaak maar een paar uur coachen per week. Hoe kan dat? Wat doen zij anders dan de rest?

Coaching is een beroep dat ultieme vrijheid kan geven. Het geeft ongekend veel voldoening om mensen te helpen in het realiseren van hun levensdoelen. Om ze te zien groeien en ontwikkelen naar de persoon die ze willen zijn. En dat is niet alles…

Want door de coaching verander je niet alleen het leven van anderen, maar ook van jezelf. Coaches bepalen hun eigen uren, de mensen met wie ze werken en het inkomen wat ze willen ontvangen. Je kunt er zelfs voor kiezen om parttime te werken, waarbij je alleen in de ochtend, middag of avond coacht. De tijd die je overhoudt kun je besteden aan je gezin, familie, vrienden, hobby’s of je eigen ontwikkeling. De keuze is aan jou.

Dus hoe zou het voor je zijn als jouw droom uitkomt…?

Als je een leven vol vrijheid en voldoening ervaart?

Als je het leven van talloze mensen diepgaand kunt veranderen?

Als je doet waar je goed in bent en daar een hoog inkomen mee verdiend?

Als je minder uren maakt en meer geld verdient?

Als je eindelijk kunt doen waar je voor gemaakt bent?

In de Coach Tribe leer je hoe je dit alles kunt bereiken en meer...

Video afspelen

Als jij doet wat de top 1% van de coaches doet…
Ga je hetzelfde resultaat krijgen als zij hebben

Alle succesvolle coaches, die vaak meer verdienen dan onze minister president, hebben een aantal dingen gemeen. Zij weten iets dat het overgrote deel van de coaches niet weet. En dat is wat ze zo succesvol maakt.

Eén van de eigenschappen die alle succesvolle coaches gemeen hebben is dat ze weten dat ze nooit zijn uitgeleerd. Hoeveel denk jij dat een succesvolle coach gemiddeld per jaar aan zijn of haar eigen ontwikkeling uitgeeft? Vaak loopt dat in de duizenden euro’s, als het niet tienduizenden zijn.

Weten dat je nooit bent uitgeleerd is waarschijnlijk het grootste verschil tussen coaches die niet of maar net rond kunnen komen en succesvolle coaches. Je moet in beweging blijven, want stilstand is achteruitgang.

En het mooie is, jij kunt ze gewoon nadoen! De Coach Tribe speelt in op die ontwikkeling en zorgt er voor dat jij kunt blijven ontwikkelen, zonder allerlei dure trainingen te blijven kopen.

De Coach Tribe is een online abonnement voor coaches die succesvol willen worden en blijven. Je zou het kunnen vergelijken met een Netflix abonnement voor coaches. Je krijgt toegang tot al onze trainingen (die maandelijks worden aangevuld) zodat jij je continue kunt blijven ontwikkelen als coach door te leren van de besten in het vak.

Je gaat leren wat succesvolle coaches gemeen hebben

Zodat jij dit kunt toepassen op jouw eigen leven.

Je gaat obstakels die jou tegenhouden verwijderen

Zodat jij jezelf vol zelfvertrouwen kunt positioneren en het verschil kunt maken in het leven van anderen.

Je gaat leren hoe cliënten automatisch naar jou toekomen

Zonder dat je een grote kennis hoeft te hebben van marketing en sales.

Je gaat leren hoe jij jezelf als succesvolle coach constant blijft doorontwikkelen

In de Coach Tribe gaan we aan de slag met drie grote overkoepelende thema’s die succesvolle coaches beheersen: jouw mindset als coach, methoden & technieken en jouw coaching als business.

Mindset als coach

In dit thema gaan wij aan de slag met jouw mindset als coach. Jouw mindset als coach is misschien wel de meest onderschatte eigenschap van succesvolle coaches. Dit is de fundering die er voor zorgt dat jij als coach kunt doen wat jij wilt doen: mensen verder helpen.

Dit is wat je onder andere gaat leren:

 • Hoe je de juiste mindset ontwikkelt als coach die veel geld verdient, zodat jij niet meer bang bent om hoge bedragen te vragen
 • Wat de onderliggende oorzaken zijn die je klein houden, zodat je ze los kunt laten en kunt zijn wie je wilt zijn
 • Hoe jij jouw interne houding als coach verbeterd, zodat jij vol rust en overzicht jouw sessies kunt leiden
 • Hoe je diepgewortelde zelftwijfel en angst kunt verwijderen, zodat jij vol zelfvertrouwen jouw cliënten kunt helpen

Methoden & Technieken

Je gaat alle methoden en technieken leren waarmee jij jouw coachingsgesprekken naar het volgende level kunt brengen. Alle tools die jij in jouw gesprekken nodig hebt om verschil te maken in het leven van anderen.

Dit is wat je onder andere gaat leren:

Coaching als Business

In dit thema gaan wij aan de slag met jouw mindset als coach. Jouw mindset als coach is misschien wel de meest onderschatte eigenschap van succesvolle coaches. Dit is de fundering die er voor zorgt dat jij als coach kunt doen wat jij wilt doen: mensen verder helpen.

Dit is wat je onder andere gaat leren:

  • Hoe je eindelijk een constante stroom van inkomsten gaat genereren, zodat jouw business je die vrijheid geeft waar je zo naar verlangt
  • Je gaat ontdekken wat jouw ideale nichemarkt is, zodat jij de expert op jouw gebied kunt worden
  • Hoe je je mailinglijst snel laat groeien, zodat jij jouw coachees waardevolle informatie kunt toesturen
  • Hoe jij jezelf het best kunt profileren, zodat klanten naar jou toekomen in plaats van andersom

En uiteraard nog veel meer…

Voor wie is de Coach Tribe ontworpen?

Voordat ik je meer gaan vertellen over hoe de Coach Tribe er precies van binnen uitziet en het ongelooflijke aanbod wat ik voor jou heb ontworpen, 
wil ik er zeker van zijn dat dit programma iets voor jou is..

Om te beginnen wil ik zeggen dat als je geen tijd en energie wilt stoppen in je eigen ontwikkeling, de Coach Tribe niets voor jou is. 

Het maakt niet uit waar je op dit moment staat, misschien ben je net begonnen als coach of heb je al een goedlopende praktijk. 

Maar..
je moet wel bereid zijn om in jezelf te investeren. 

Want in de Coach Tribe zitten talloze programma’s over:

de strategieën die de top 1% coaches gebruiken om nieuwe cliënten binnen te halen, obstakels weg te halen of om helderheid te creëren wat je cliënt wel of juist niet wilt. 

Als je niet bereid bent om tijd en energie hierin te stoppen, dan kun je je beter niet aanmelden voor het platform.

Ten tweede ga je niet alleen maar nieuwe top 1% methodes leren en inzichten opdoen, maar je gaat ze ook toepassen in je leven en werk als coach. Dat vereist dus dat je actie onderneemt en dingen doet. Als je niet bereid bent om mijn coaching te ontvangen en te doen wat nodig is om je werk en leven op een hoger niveau te krijgen, dan moet ik je wederom vragen om niet verder te kijken en het aanbod aan je voorbij te laten gaan.

De Coach Tribe is voor iedere coach, trainer en expert die serieus en gepassioneerd is over zijn vak. En die wil groeien en bloeien. Het maximale uit zichzelf wilt halen en de cliënt.

Hoe? Door de beschikking te hebben over de top 1% strategieën, tactieken en handvatten die vandaag de dag beschikbaar zijn. Zowel om nieuwe cliënten binnen te halen als cliënten beter, sneller en blijvend te helpen.

 • Het is voor de coach die echt klaar is en enthousiast is over zijn vak en zich continue wilt blijven ontwikkelen.
 • Het is voor de coach die enorme waarde ziet en mogelijkheden ziet in het hebben van impact, vrijheid en succes.
 • Het is voor de coach die wilt leren van anderen, ontdekken wat de top 1% doet om dit vervolgens over te nemen en toe te passen in het eigen werk.

Tot slot is dit voor de coach die de waarde kent van coaching. De waarde van het gecoacht worden door experts en collega’s. Mensen die het pad al bewandeld hebben wat jij voor ogen hebt. Als jou dit aanspreekt en je zoekt naar manieren om je werk als coach en je leven op een hoger niveau te brengen, dan is de Coach Tribe voor jou.

Wat krijg jij als deelnemer aan de Coach Tribe

Het mooie van de Coach Tribe is dat het verder gaat dan een opleiding: het is een abonnement op jouw ontwikkeling als coach. Het is een verzameling van programma’s die samen het grotere plan vormen, zie het als bouwstenen voor jouw coachingscarrière. Niet alleen die bouwstenen bij elkaar zorgen voor een effect, maar iedere bouwsteen op zichzelf kan zorgen voor een radicale verandering in de impact die je hebt op je cliënten, de vrijheid en jouw succes.

Het mooie van dit abonnement is dat je niet alles in een vaste volgorde hoeft te volgen. Je kunt het zien als een puzzel: soms richt je je op een bepaald onderdeel van de puzzel en op een ander moment weer op een ander onderdeel. Die je even een maand niets omdat je even andere prioriteiten had, dan haak je weer aan op het moment dat jij er klaar voor bent… Geen haast!

Coach Tribe Bootcamp

Het eerste wat je gaat krijgen is de COACH TRIBE BOOTCAMP. Een programma van 21 dagen waarin je alle onderdelen krijgt uitgelegd over de blauwdruk waarmee je alles in huis hebt om je werk als coach naar het volgende level te krijgen. Met meer impact, meer vrijheid en meer succes. 

Stap voor stap ga je begeleid worden en krijg je eenvoudige, maar krachtige inzichten die je direct kunt gebruiken. Zelfs al zou je maar 1% van dit totale programma gebruiken dan kan dat al een gigantische impact maken op jouw leven en werk als coach. Na dit programma maak je tenminste 10 x zoveel omzet als nu, met meer impact, meer vrije tijd en meer succes bij je cliënten. 

Het is een programma dat we normaal gesproken verkopen voor tenminste €2.000. Het zit nu in de Coach Tribe, geheel voor jou volledig toegankelijk.

Maandelijkse Masterclasses

Het tweede wat je krijgt zijn de MASTERCLASSES. Dit zijn masterclasses waarin experts jouw hun 1% gaan vertellen en leren. Ze geven je de krenten uit de pap en vertellen wat voor hun het verschil is dat het verschil maakt. Waarom zijn zij nu zo succesvol ten opzichte van al die andere coaches? Het zijn onderwerpen waarin je leert hoe je snel obstakels kunt weghalen, wat de laatste inzichten zijn op het gebied van NLP of hoe nieuwe methodes als mBIT of spiral dynamics werken.

Omdat we werken met geaccelereerd leren, ben je na 1 masterclass helemaal bijgepraat op dat onderwerp. Je weet van de hoed en de rand en bent in staat om de opgedane kennis, technieken en inzichten direct toe te passen in het werken met cliënten. Met als effect: grotere impact bij bestaande cliënten doordat cliënten geholpen worden met thema’s, uitdagingen en doelen die ze niet voor mogelijk hadden gehouden.

Maar ook sneller resultaat omdat je als coach effectiever bent in het helder krijgen van wat je cliënt wilt of het identificeren en weghalen van obstakels. Na één zo’n masterclass ben je zoveel verder dan 99% van de coaches. En dat is er slechts 1. Je krijgt iedere maand tenminste 1 nieuwe masterclass erbij. Allemaal voor hetzelfde vaste bedrag per maand.

Groepscoaching Webinars

Het derde wat je gaat krijgen zijn de GROEPSCOACHING WEBINARS. Dit zijn de online bijeenkomsten voor iedereen binnen het platform. Hierin ga ik je iedere maand coachen op een nieuw onderwerp dat die maand centraal staat. Op het gebied van jezelf presenteren, meer cliënten weten binnen te halen of veel gestelde vragen. Je kunt je vragen of onderwerpen insturen en dan behandel ik die in deze webinars. Na dit webinar heb je kristalhelder waar je staat en wat je komende maand kunt doen om jezelf op een hoger niveau te brengen.

Toegang tot onze community vol coaches & coachees

Het vierde wat je gaat krijgen is toegang tot een community met mensen die allemaal willen leren! Coaching kan een eenzaam beroep zijn. Helemaal als je geen coach bent binnen een organisatie, mis je misschien wel eens sociaal contact met collega’s. In de Coach Tribe kun je uitgebreid contact hebben met jouw mede-coaches om ideeen uit te wisselen, de lessen te bespreken of gewoon te socializen. En wie weet, misschien komt er nog wel een leuke client op je pad!

Coach Tribe Live

Tijdens dit 2-daags live event ga je niet alleen van mij leren, maar ook Marcel Meijlink en een indrukwekkende rij van gastsprekers. We laten je de nieuwste methoden en technieken zien die je direct kunt inzetten in je werk als coach. Je gaat leren van experts door middel van live demonstraties, de nieuwste oefeningen en krachtige technieken. Je gaat leren hoe je jezelf in de markt kunt zetten, wat je kunt doen om meer cliënten te krijgen met meer succes en daarnaast ontmoet je alle mede-coaches. Na deze twee dagen ben je volledig geïnspireerd, gemotiveerd en volop zelfvertrouwen om de tools en handvatten te gaan gebruiken in het werken met cliënten.

Je gaat o.a. leren:

 • Hoe vind ik mijn niche in een markt vol andere coaches?
 • Hoe breng ik mijzelf naar voren op een krachtige en authentieke wijze?
 • Hoe zorg ik voor een continu stroom van nieuwe cliënten, zonder dure advertenties?
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectete adipiscie elit, sed do eiusmod tempor elite incididunt ut labore et dolore adicipling magna consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna”
Bella Carolina
Founder of Travel Mania
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectete adipiscie elit, sed do eiusmod tempor elite incididunt ut labore et dolore adicipling magna consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna”
Steve Nicholson
Founder of Apps

Verschillende abonnementen

De Coach Tribe Bootcamp t.w.v. €2.000,-
Maandelijkse Masterclasses t.w.v. €6.000,-
Maandelijkse groepscoaching t.w.v. €1.200,-
Toegang tot de community voor coaches en coachees t.w.v. €750,-
2 kaartjes voor de Coach Tribe Live t.w.v. €400,-
Een totale waarde van meer dan €10.000,-

Stel je eens voor…

Als dit alleen al de hoeveelheid nieuwe cliënten zou verdubbelen, zou het dit je waard zijn?

Als iedere bestaande en nieuwe cliënt 5-10 keer zoveel zou opleveren? 

Of wanneer je in een handomdraai mensen kan helpen, waar je normaal gesproken maar met moeite stapjes vooruit komt?

Zou dit het dan al waard zijn?

Toen ik ging nadenken over de juiste prijs voor dit programma, bedacht ik mij wat voor ons beide een win-win situatie zou zijn. 

Ik wil tenslotte dat jij een succesvolle, winst draaiende coach wordt.

Hoeveel zou je bereid zijn te investeren, als ik jou een manier zou geven waarmee iedere nieuwe cliënt niet eenmalig €2.000,- zou opleveren, maar €2.000,- per maand voor 12 maanden lang oplevert?

Met minder sessies en dus minder werk voor jou.

En niet alleen dat… 

Minder werk voor jou en meer impact voor jouw cliënt. 

En dat niet voor 1 cliënt maar voor 2, 3, 4, 5 of 20 cliënten per maand. Voor de rest van je carrière.

Hoeveel zou dat je waard zijn? €1.000,- per maand? €2.000,- per maand? Of een eenmalige investering van €5.000,- of €10.000,-? 

Natuurlijk! 

Dat zou je namelijk binnen 1 of 2 maanden eruit hebben verdiend. 

En vanaf 2 maanden is het pure winst.

Dit programma kan ervoor zorgen dat jij meer vrije tijd hebt dan ooit tevoren.

Met 5 cliënten per maand die je €10.000,- per maand inkomen geven. 

Kun je het voorstellen? 

Slechts 5 cliënten per maand en hoeveel vrije tijd je dan zult hebben? 

Vijf cliënten die zo enthousiast zijn dat alleen die cliënten al ervoor gaan zorgen dat je doorverwijzingen krijgt en daarmee een gegarandeerd inkomen?

Je ziet dus dat een investering van €10.000,- voor dit programma een bizar goede deal is.

Maar, het goede nieuws is dat je geen €10.000,- gaat betalen.

Je gaat niet eens de helft betalen…

Niet eens 10%…

Voor slechts een betaling van € 499,- of een maandelijkse betaling van €49,-

Simple plans for everyone

Basic

$ 12 Per month/Paid annually
 • VAT
 • Mailing address
 • Mail scaning

Essential

$ 59 Per month/Paid annually
 • VAT
 • Mailing address
 • Mail scaning
 • Self assessment
Most Popular

Pro

$ 99 Per month/Paid annually
 • VAT
 • Mailing address
 • Mail scaning
 • Self assessment