Wat is het geheim van succesvolle coaches? Ontdek het met de CoachTribe en sluit je aan bij de 1% beste coaches van Nederland

CoachTribe is dé community voor coaches. Iedere maand krijg je nieuwe trainingen en innovatieve strategieën die je direct kunt inzetten, plus supervisie en persoonlijke begeleiding.
Allemaal voor een vast laag bedrag per maand!

Een leven vol vrijheid en voldoening ervaren als coach terwijl je anderen helpt om ook hun leukste leven te leven? Klinkt goed, toch? 

Een groot deel van de coaches lukt het niet om er een fulltime baan van te maken of er überhaupt een inkomen uit te halen. Laat staan succesvol te worden!

Dit komt omdat 95% van de coaches het wiel zelf wil uitvinden. 

Ze zetten een website op, plaatsen zo af en toe wat op sociale media, schrijven een blog en wachten vervolgens op de klanten… FOUT. Het hebben van een website is vandaag de dag écht niet meer voldoende. Ook met af en toe een video maken of een Facebook bericht plaatsen krijg je geen stroom aan cliënten.

Toch lukt het 5% van de coaches wél om buitengewoon succesvol te zijn. 

Om een hoog inkomen te genereren met vaak maar een paar uur coachen per week. Hoe kan dat? Wat doen zij anders dan de rest?

Coaching is een beroep dat ultieme vrijheid kan geven. 

Het geeft ongekend veel voldoening om mensen te helpen in het realiseren van hun levensdoelen. Om ze te zien groeien en ontwikkelen naar de persoon die ze willen zijn. En dat is niet alles…

Door de coaching verander je niet alleen het leven van anderen,
maar ook dat van jezelf. 

Coaches bepalen hun eigen uren, kiezen de mensen met wie ze willen werken en het inkomen wat ze willen ontvangen. Je kunt er zelfs voor kiezen om parttime te werken, waarbij je alleen in de ochtend, middag of avond coacht. De tijd die je overhoudt kun je besteden aan je gezin, familie, vrienden, hobby’s of je eigen ontwikkeling. 

De keuze is aan jou…

Dus hoe zou het voor je zijn als jouw droom uitkomt…?​

Als jij doet wat de top 1% van de coaches doet… Ga je hetzelfde resultaat krijgen als zij hebben

Alle succesvolle coaches, die vaak meer verdienen dan onze minister president, hebben een aantal dingen gemeen. Zij weten iets dat het overgrote deel van de coaches niet weet. En dat is wat ze zo succesvol maakt.

Eén van de eigenschappen die alle succesvolle coaches gemeen hebben is dat ze weten dat ze nooit zijn uitgeleerd.

Hoeveel denk jij dat een succesvolle coach gemiddeld per jaar aan zijn of haar eigen ontwikkeling uitgeeft?

Vaak loopt dat in de duizenden euro’s, als het niet tienduizenden zijn!

Je moet in beweging blijven, want stilstand is achteruitgang.

De CoachTribe is een online abonnement voor coaches die succesvol willen worden en blijven. Je zou het kunnen vergelijken met een ‘Netflix abonnement’ voor coaches.

Je krijgt toegang tot al onze trainingen (die maandelijks worden aangevuld) zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen als coach door te leren van de besten in het vak.

Maar dat is niet het enigeJe wordt daadwerkelijk persoonlijk begeleid in het succesvol implementeren van het geleerde. Via maandelijkse groepscoaching, Zoom-sessies en live-events.

Je gaat leren wat succesvolle coaches gemeen hebben

Zodat jij dit kunt toepassen in jouw praktijk.

Je gaat obstakels die je tegenhouden verwijderen

Zodat jij jezelf vol zelfvertrouwen kunt positioneren en het verschil kunt maken in het leven van anderen.

Je gaat leren hoe cliënten automatisch naar jou toekomen

Zonder dat je veel kennis hoeft te hebben van marketing en sales.

Wil jij écht een succesvolle coach worden en jezelf blijven ontwikkelen in jouw vak?

In de CoachTribe gaan we aan de slag met drie grote overkoepelende genres:

Genre 1:

Mindset als Coach

Jouw mindset als coach is misschien wel de meest onderschatte eigenschap van succesvolle coaches.

Dit is de fundering die er voor zorgt dat jij als coach kunt doen wat jij wilt doen: mensen verder helpen.

Dit is wat je onder andere gaat leren:

Genre 2:

Methoden & Technieken

Je gaat alle methoden en technieken leren waarmee jij jouw coachingsgesprekken naar het volgende level kunt brengen. 

Alle tools die jij in jouw gesprekken nodig hebt om verschil te maken in het leven van anderen.

Dit is wat je onder andere gaat leren:

Genre 3:

Coaching als Business

Je gaat leren hoe jij met jouw coachingskwaliteiten een goedlopende business kunt opzetten. 

Want alle tools hebben is natuurlijk wel leuk, maar hoe kun je zorgen dat je ze ook in kunt zetten?

Dit is wat je onder andere gaat leren:

De CoachTribe is voor iedere coach, trainer en expert die serieus en gepassioneerd is over zijn vak.

Hoe? Door de beschikking te hebben over de top 1% strategieën, tactieken en handvatten die vandaag de dag beschikbaar zijn. Zowel om nieuwe cliënten binnen te halen als cliënten beter, sneller en blijvend te helpen.

CoachTribe geeft je de bouwstenen voor jouw coachingscarrière

Het mooie van de CoachTribe is dat het verder gaat dan een opleiding: het is een abonnement op jouw ontwikkeling als coach. Het is een verzameling van programma’s die samen het grotere plan vormen, zie het als bouwstenen voor jouw coachingscarrière.

Niet alleen die bouwstenen bij elkaar zorgen voor een effect, maar IEDERE bouwsteen op zichzelf kan zorgen voor een radicale verandering in de impact die je hebt op je cliënten, de vrijheid en jouw succes.

Onderdeel 1:

CoachTribe Bootcamp

Een programma van 21 dagen waarin je alle onderdelen krijgt uitgelegd over de blauwdruk waarmee je alles in huis hebt om je werk als coach naar het volgende level te krijgen. Met méér impact, méér vrijheid en méér succes. 

Stap voor stap ga je begeleid worden en krijg je eenvoudige, maar krachtige inzichten die je direct kunt gebruiken. Zelfs al zou je maar 1% van dit totale programma gebruiken dan kan dat al een gigantische impact maken op jouw leven én werk als coach.

Na dit programma maak je tenminste 10X zoveel omzet als nu, met meer impact, meer vrije tijd en meer succes bij je cliënten. Het is een programma dat we normaal gesproken verkopen voor tenminste €2.000,-.

Het zit nu in de CoachTribe, geheel voor jou volledig toegankelijk.

Onderdeel 2:

Maandelijkse coaching

Dit zijn trainingen waarin experts jou hun 1% gaan vertellen en leren. Ze geven je de krenten uit de pap en vertellen wat voor hun het verschil is dat het verschil maakt.

“Waarom zijn zij nu zo succesvol ten opzichte van al die andere coaches?”

Het zijn onderwerpen waarin je leert: 

 • Hoe je snel obstakels kunt weghalen;
 • Wat de laatste inzichten zijn op het gebied van NLP;
 • Hoe nieuwe methodes als mBIT of spiral dynamics werken.

Onderdeel 3:


Groepscoaching webinars

Dit zijn de online bijeenkomsten voor iedereen binnen het platform. 

Hierin ga ik je iedere maand coachen op een nieuw onderwerp dat die maand centraal staat. Op het gebied van jezelf presenteren, meer cliënten weten binnen te halen of veel gestelde vragen. Je kunt je vragen of onderwerpen insturen en dan behandel ik die in deze webinars. 

Na dit webinar heb je kristalhelder waar je staat en wat je komende maand kunt doen om jezelf naar een hoger niveau te brengen.

Onderdeel 4:

Toegang tot onze community vol coaches & coachees

Het vierde wat je gaat krijgen is toegang tot een community met mensen die allemaal willen leren! 

Coaching kan een eenzaam beroep zijn. Helemaal als je geen coach bent binnen een organisatie, mis je misschien wel eens contact met collega’s. 

In de CoachTribe kun je uitgebreid contact hebben met jouw mede-coaches om ideeën uit te wisselen, de lessen te bespreken of gewoon te socializen. En wie weet, misschien komt er nog wel een leuke cliënt op je pad!

Omdat we werken met geaccelereerd leren, ben je na iedere maand helemaal bijgepraat op dat onderwerp. Je weet van de hoed en de rand en bent in staat om de opgedane kennis, technieken en inzichten direct toe te passen in het werken met cliënten. Met als effect: grotere impact bij bestaande cliënten doordat cliënten geholpen worden met thema’s, uitdagingen en doelen die ze niet voor mogelijk hadden gehouden.

 Maar ook: sneller resultaat omdat je als coach effectiever bent in het helder krijgen van wat je cliënt wil of het identificeren en weghalen van obstakels. Na één zo’n training ben je zoveel verder dan 99% van de coaches. En dat is er slechts 1. Je krijgt iedere maand tenminste 1 nieuwe training erbij.

Allemaal voor hetzelfde vaste bedrag per maand.

Ben je ondertussen nieuwsgierig naar de CoachTribe en wat je direct de eerste maand aan online trainingen krijgt?

21 Dagen Coaching Bootcamp

CoachTribe Bootcamp

CoachTribe Bootcamp is dé 21-daagse training waarin je aan de slag gaat met jouw coachingsbusiness, de succesvolle coach-mindset en de coach methodologie. Wekelijks staat een genre centraal waarbij je tal van oefeningen en opdrachten krijgt om direct toe te passen in je dagelijkse werk als coach.
14-daagse Online NLP Basic Training

NLP Basic Training

Wil jij ervaren wat NLP in jouw leven kan betekenen? Of heb je in het verleden al eens een NLP-training gevolgd en wil je de informatie op jouw eigen tempo nog eens terug kijken? In de NLP Basic Training leer jij alles over Neuro Linguïstisch Programmeren, zodat jij een leven vol vrijheid kunt leiden (en dit ook aan jouw cliënten kunt leren!)

In 7 Dagen Super Productief

In 7 dagen productief

Word meesterlijk productief door middel van deze 7-daagse productiviteitstraining. Hoe zou het voor je zijn als je dingen gelijk zou oppakken, in plaats van telkens maar uit te stellen? In deze training krijg jij handige tips en tools waarmee jij ook een master op het gebied van productiviteit wordt.

En daarna ook...

Effectiviteit

Webinars

Jouw ideale niche

Mindfulness

Coachen op
afstand

Provocatief
coachen

Vrijheid met coaching

Systemisch
coachen

Coachmindset

Groepscoaching

EFT

Hypnose

Reviews

“Wat een geweldig initiatief om de Coach Tribe op te zetten. Werkelijk geniaal! Een ongelofelijke hoeveelheid aan voeding, en dat allemaal binnen handbereik via 1 platform. Ik ben je onwijs dankbaar dat jij dit mogelijk maakt.”

– Dagmar van Pelt
CoachTribe Premium

“De CoachTribe is precies wat ik heb gemist in mijn loopbaan als verander- en projectmanager. In het verleden miste ik nog wel eens de saamhorigheid en gezamenlijke groei. Voor mij is het nu al een omgeving waarin je met gelijkgestemden nieuwe methoden kunt leren, inzichten en ervaringen kunt delen, kunt netwerken en nieuwe skills kunt oefenen. De omgeving motiveert enorm, vergroot het doorzettingsvermogen en mijn passie voor coaching! Je hebt het gevoel dat je onderdeel bent van iets groters.”

Håkan Janmyr
CoachTribe VIP

“De CoachTribe is een groot feest voor mij 🙂 Een prachtige ondersteuning om mijn verlangen naar groei, leren en inspiratie online, in mijn eigen tijd en binnen mijn financiële mogelijkheden me eigen te maken. Echt geweldig!”

– Karin Roose
CoachTribe Premium

Kies het abonnement dat bij jou past!
**Tijdelijke aanbieding**

Standaard

79
49,- Per maand
 • Direct toegang tot 3 complete programma's (t.w.v. €2.000,-)
 • Iedere maand 2 nieuwe programma's (t.w.v. €6.000,-)
 • Maandelijks live groepscoaching met een Next Level Coach (t.w.v. €1.200,-)

Premium

469
249,- Per jaar
 • Dezelfde voordelen als 'Standaard'
 • Wordt jaarlijks verlengd

VIP

147
99,- Per maand
 • Dezelfde voordelen als 'Standaard'
 • Officieel certificaat per succesvol afgeronde training
 • 2 vrijkaartjes voor 2-daags event CoachTribe Live (t.w.v. €197,- per kaartje)
 • Maandelijkse live groepscoaching met Vincent en/of Marcel (t.w.v. €1.200,-)
 • Maandelijkse 15 minuten "lasercoaching"-sessie met Vincent (t.w.v. €297,-)
 • Onbeperkt persoonlijk e-mailcontact met Vincent

Veelgestelde vragen

CoachTribe is het online leerplatform waar coaches alles kunnen leren om te groeien als coach. Of het nu nieuwe coachingsmethodes, interessante marketingtrainingen of persoonlijke ontwikkeling is. CoachTribe is een onderdeel van de Happinezz Academy, de online tak van UNLP. Voor een vast bedrag per maand heb je onbeperkt toegang tot alle voor jou beschikbare trainingsmaterialen.

De online trainingen van CoachTribe kun je onderverdelen in drie categorieën:

 1. Mindset als coach
 2. Methoden & Technieken
 3. Coaching als Business

Maandelijks ontvang je 2 nieuwe programma’s. Zo zorgen we er iedere keer voor dat je de meest up-to-date kennis ontvangt over onderwerpen die voor jou interessant zijn. In de eerste maand heb je direct toegang tot 3 trainingen, waarmee jij een stevige basis voor jouw succes als coach zet.

Zoveel mensen, zoveel wensen! Daarom hebben we verschillende abonnementen voor je beschikbaar. Maar de verschillende abonnementen hebben 1 gemeenschappelijke deler: je gaat enorme stappen maken als coach! Je krijgt tal van programma’s, persoonlijke coaching en toegang tot de community. De waarde die je krijgt in dit programma staat in groot contrast met het lage maandbedrag wat je betaald.

Als VIP krijg je 2 gratis tickets (twv 197 euro per ticket) voor Coach Tribe Live. Dit is het 2-daagse evenement waarin je samen met Vincent en Marcel de next step gaat maken voor jezelf als coach. De drie genres Mindset als Coach, Methoden & Technieken en Coaching als Business komen in deze 2 dagen uitgebreid aan de orde. Daarnaast ontmoet je de community live, maak je nieuwe connecties en bouw je zo verder aan jouw coachingsnetwerk. In 2021 vindt Coach Tribe Live plaats op 6 en 7 november in de omgeving van Amsterdam. 

Je kunt alle programma’s van de CoachTribe volgen via je laptop, tablet of telefoon. Dit gaat gemakkelijk via de website van de CoachTribe of via onze app.

Opzeggen doe je eenvoudig en snel online vanuit jouw eigen account. Wanneer je bent ingelogd, kun je in de instellingen van je account op elk moment je abonnement zelf direct stopzetten.

Zodra je lid wordt heb je al direct toegang tot drie trainingen! 

1. CoachTribe Bootcamp
2. NLP Basic Training
3. In 7 dagen productief

Iedere maand komen er 2 nieuwe online trainingen bij, waaronder:

– Emotional Freedom Techniques
– Provocatief Coachen
– Krijg rust en balans met mindfulness
– Motiverende gespreksvoering
– Systemisch Coachen
– Tijdlijnen als methode
– Hypnose
– Creatiespiraal
– Telefonische coaching
– Lasercoaching
– Anders Denken
– Vind jouw winstgevende niche
– Cliënten in overvloed
– Zelfvertrouwen voor coaches
– Groepscoaching
– Impact met coachpakketten
– Onbewuste drijfveren
– Werk slimmer, niet harder
– En veel meer!  

CoachTribe 2021 | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | support@houseofhappinezz.nl